E-mail szolgáltatás

Mai felgyorsult világunk megköveteli, hogy bárhol, bármikor hozzájuthassunk a friss információkhoz. Ehhez azonban elengedhetetlen egy hatékony rendszer, amely mindezt biztosítja. Legyen szó asztali számítógépről, notebookról, vagy okostelefonról, e-mail szolgáltatásunk használatával bármikor naprakész lehet.

Cégünk a napjainkban leghatékonyabb levelező megoldást használja az IMAP rendszert. Rendszerünknél a levelei úgy kerülnek tárolásra, ahol mappákba oszthatja és bárhol, bármikor elérheti azokat az interneten keresztül, akár több eszközzel is, laptopjával, telefonjával és irodai munkaállomásával is. A rendszer működéséből adódóan minden gépről ugyanazt a felületet fogja látni, ha egy levelet egy mappába áthelyez, az másik eszközről megtekintve is ugyanebben mappában lesz.

Bemenő és Kimenő szervereink erős titkosítást használnak, így lehetőség van arra, hogy levelező szolgáltatásainkat bárhol a világon elérjék, akár külföldről is.

Amennyiben semmilyen eszköz nem áll rendelkezésre a levelezés lebonyolításához, webes felületünkön egy böngésző segítségével bárhol hozzáférhet levelezéséhez ITT.