Proxmox VE

Egy megbízható cégnek stabil informatikai háttérrel kell rendelkeznie, hogy mindig gyorsan és magas színvonalon tudja ügyfeleit kiszolgálni. Manapság már nem elfogadható, hogy meghibásodás esetén hosszú órákig kelljen várni a rendszerek helyreállítására.
Az új technológiáknak köszönhetően ez már régóta lehetséges, és most a kisvállalkozásoknak is elérhető áron valósítható meg egy magas rendelkezésre állású rendszer. Így több szerver üzemeltetésével akár kiesésmentesen működtethetőek a cég informatikai szolgáltatásai. Sok helyen már az is elég, ha egy meghibásodást követően pár órán belül biztonságosan visszaállítható (és üzembe helyezhető) egy rendszer.
Cégünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a magas rendelkezésre állású rendszerek kialakításában és fenntartásában.
Több lehetőség közül a Proxmox Virtual Environment rendszerre esett a választásunk, mely kiemelkedő stabilitásával, egyszerű bővíthetőségével, valamint megbízhatóságával kiemelkedik versenytársai közül. Számtalan előnye mellett az sem elhanyagolható, hogy kisvállalkozások részére is megfizethető áron hozzáférhető.
Legyen szó új rendszerek kialakításáról, üzemeltetéséről, vagy csak egy licenc vásárlásáról, keressen bennünket bizalommal!

Proxmox